Knie

Knieklachten bij sporters

Knieklachten komen veel voor, zowel bij sporters als bij niet-sporters. Er kan sprake zijn van acute knieklachten, zoals bandletsel, meniscusletsel of een fractuur, maar u kunt ook last hebben van overbelasting of blessures zoals de runners knee of jumpers knee. Voor sporters hebben wij een speciaal blessureprogramma. Na onderzoek bepalen we precies wat uw klachten zijn en maken we samen met u een behandelplan op.

 

Knie artrose

Ook ouderen kunnen last krijgen van hun knie door slijtage. Bij knieklachten als gevolg van ernstige slijtage zijn fysiotherapie en manuele therapie bewezen effectief als behandeling van artrose. De beschadiging van het kraakbeen is niet meer terug te draaien, maar klachten kunnen wel worden verminderd of verdwijnen. Dit gebeurt door het verhogen van de mobiliteit en spierkracht rondom het kniegewricht en het rustig aan verhogen van belasting middels leefstijl- en beweegadvies. Blijf niet lopen met knieklachten. Onze specialisten behandelen uw klachten op een veilige en effectieve manier. Wij hebben voor knie-artrose een speciaal programma ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

MAAK EEN AFSPRAAK


Wilt u met een van onze therapeuten een afspraak maken? Maak dan een online afspraak of bel onze praktijk. Heeft u een andere vraag voor ons, vul dan het contactformulier in.

033 – 480 24 77

CONTACTGEGEVENS


Kerklaan 6, 3828 EB Hoogland

033 – 480 24 77

info@fysiocentrumhoogland.nl

STEL HIER UW VRAAG


OPENINGSTIJDEN


Maandag       8.00 – 21.00 uur

Dinsdag          7.30 – 21.00 uur

Woensdag     8.00 – 19.00 uur

Donderdag    8.00 – 21.00 uur

Vrijdag           7.30 – 18.00 uur