Nieuws van Fysio Centrum Hoogland

Wandelen voor 70-plussers in Hoogland

Onder het motto ’Gezonder naar honderd’ start dit najaar een wandelgroep voor 70+  bewoners uit Hoogland en Amersfoort-Noord. Bewegen is nuttig en zorgt voor een gezonde manier van oud worden. De 70+ wandelgroep is een initiatief van Aren Keizer, een 70+ Hooglander, en Fysio Centrum Hoogland.

Vanaf 5 september gaan we iedere donderdagmorgen om 10:30 uur wandelen vanaf Fysio Centrum Hoogland aan de Kerklaan 4 (voorheen Rabobank-gebouw). Het eerste doel van de wandelgroep is regelmatig bewegen en het tweede doel is gezelligheid. We lopen een rondje achter Leo’s Oord, de Martinus kerk en dan over het wandelpad langs Kattenbroek en komen via de Engweg weer terug naar Fysio Centrum Hoogland. Daar is dan gelegenheid voor een kop koffie of thee aan de koffietafel.

Bij de fysiotherapeuten van Fysio Centrum Hoogland kunt u uw vragen stellen over bewegen voor ouderen. Fysio Centrum Hoogland biedt vele mogelijkheden om ouderen te adviseren en te begeleiden bij de fysieke bezwaren van het ouder worden.

Kosten per wandeling:  € 2,–  onder meer voor de koffie/thee.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Aren de Keizer (06-55188874) of Fysio Centrum Hoogland.

Meld u aan via 033 – 4802477 of info@fysiocentrumhoogland.nl

Hier kunt u de folder downloaden: Folder wandelgroep 70plussers