Martien Overbeek

Orthomoleculair voedingstherapeut

MARTIEN_MG_3784Martien Overbeek (1974) werkt als orthomoleculair voedingstherapeut bij Fysio Centrum Hoogland. Bij deze consulten draait het om het onderzoeken welke voeding en leefwijze het beste bij je past. Want hoe goed weet je wat gezond is en wat je nodig hebt? Heb je wel eens stilgestaan bij jouw voeding en leefwijze? Heb je klachten waar je graag vanaf wilt en wat niet lijkt te lukken? Dan is een consult bij Martien Overbeek van Gezondtijd een uitkomst. De consulten worden grotendeels vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen.

Bij orthomoleculaire voedingstherapie wordt zeer nauwgezet gekeken naar wat voeding, leefstijl en voedingssupplementen voor je kunnen betekenen. Onze gezondheid en voeding vormen samen een prachtige, maar complexe wetenschap. Naar aanleiding van jouw vragen kijken we naar hoe je lichaam werkt en welke symptomen met elkaar samenhangen. Wat kun je eraan doen om

je beter te voelen, wat mag je daarvan verwachten en hoe lang duurt dat dan? Hierbij speelt voeding uiteraard de hoofdrol. Met de juiste tips en wellicht een aantal supplementen kun je dan wél stappen zetten richting je doel, een goede gezondheid.

Martien Overbeek heeft sinds enkele jaren zijn eigen praktijk voor natuurgeneeskundige en orthomoleculaire voedingstherapie Gezondtijd in Hoogland. Zijn jarenlange ervaring staat garant voor een degelijk en praktisch advies. Voordat hij zijn eigen praktijk startte was hij eigenaar van de Body Vitaal Winkel in Amersfoort en werkte hij bij diverse natuurvoedingswinkels. Op dit moment is hij tevens parttime rayonmanager bij Vitaminstore.

Telefoon: 06- 36012100Kijk voor meer informatie op zijn website: www.gezondtijd.com

mail: martien@gezondtijd.com