Nieuws van Fysio Centrum Hoogland

Fysio Centrum Hoogland opent 1 mei

Op 1 mei opent Fysio Centrum Hoogland haar deuren in het voormalig Rabobank-gebouw aan de Kerklaan. Een nieuwe praktijk met vertrouwde gezichten.

Het is een nieuwe praktijk, maar het wordt gerund door bekende Hooglandse fysiotherapeuten die zich hebben verenigd in dit nieuwe centrum. Alle patiënten van deze praktijken verhuizen vanzelfsprekend mee naar de nieuwe locatie. De oprichters van dit centrum zijn: Jeroen van der Hoeven van praktijk Mirani-Van der Hoeven (Kolkrijst), Linda Henebiens – Tukker van Tukker Fysiotherapie (Kabof) en Caspar Tittse van Confisio (Kabof). Zij zagen een gouden kans om een fysiotherapiepraktijk voor Hoogland en omstreken in dit prachtige pand te starten.
“Dit ruime gebouw biedt veel mogelijkheden. Zo hebben we grote behandelkamers voor de fysiotherapie, een speciale wachtruimte met leestafel waar een lekker kopje koffie en een gezonde snack klaarstaat. En we zijn heel trots op onze grote beweegzaal waar medische beweeggroepen trainen en waar onder begeleiding gesport kan worden. We hebben hier ook speciale beweeggroepen voor ouderen, iets waar veel vraag naar is in Hoogland”, zegt Caspar Tittse.

Samenwerken
Jeroen van der Hoeven vertelt: “Ieder van ons heeft zo zijn specialiteit. Door nu bij elkaar in één pand te zitten kunnen we beter samenwerken. Dat is altijd beter voor de patiënt. Dat biedt een grotere meerwaarde bovenop de persoonlijke aanpak die we zeker blijven houden. Toch is het fijn dat we nu een totaal pakket van op elkaar aansluitende therapieën kunnen aanbieden.” Niet alleen in de praktijk, maar ook daarbuiten zoekt Fysio Centrum Hoogland de verbinding. Linda Tukker: “Wij werken goed samen als team, maar voeren ook overleg met collega’s, artsen en therapeuten buiten ons centrum. Zo zijn wij aangesloten bij diverse netwerken als het Onco-netwerk, Fybro-net en KeiVitaal. Dit resulteert in korte lijnen en een grote flexibiliteit.”

Op 31 mei 2013 vindt de officiële opening plaats vanaf 16 uur in de nieuwe praktijk. U bent van harte uitgenodigd.