Nieuws van Fysio Centrum Hoogland

Pedicure, GZ-psycholoog en triggerpointcoach starten in Fysio Centrum Hoogland

Vanaf 1 november is het team van Fysio Centrum Hoogland uitgebreid met een triggerpointcoach/sportmasseur, psycholoog en pedicure. Samen met deze nieuwe behandelaars biedt het centrum een compleet pakket (para)medische zorg. Wij zijn gespecialiseerd in klachten aan het houding- en bewegingsapparaat,  kanker en diabetes.

v.l.n.r.  Ellen van de Fijnegeer (pedicure), Reina Koelewijn (triggerpoint coach) en Bettina Sari (GZ-psycholoog en mindfulnesstrainer)

v.l.n.r. Ellen van de Fijnegeer (pedicure), Reina Koelewijn (triggerpoint coach en sportmasseur) en Bettina Sari (GZ-psycholoog en mindfulnesstrainer)

Ter introductie vertellen de nieuwe behandelaars wat hun specialiteit is:

Bettina Sari, GZ-psycholoog en mindfulnesstrainer: “Ik ben gezondheidszorgpsycholoog en mindfulnesstrainer. Sinds mijn studie ben ik geïnteresseerd in de wisselwerking tussen lichaam en geest. De laatste jaren heb ik veel mensen begeleid die te maken hebben (gehad) met kanker en andere levensbedreigende en chronische ziekten. Het werken in Fysio Centrum Hoogland vind ik inspirerend omdat het de mogelijkheid geeft voor mensen om in één pand aandacht te besteden aan fysiek én psychisch welzijn. In 2014 zal ik naast de individuele begeleiding ook mindfulnesstrainingen aanbieden. Ik ben aangesloten bij Isis-psychologen (www.isis.nl) Dit betekent dat behandelingen (vijf gesprekken) worden vergoed uit de basisverzekering.”

Ellen van de Fijnegeer, pedicure: “Ik ben sinds 1992 gediplomeerd pedicure en woon in Hoogland. Ik heb tevens mijn aantekening voor Diabeten en Reuma. Wat is er nu zo boeiend aan dit verhaal? Eigenlijk niet zoveel, totdat je zere voeten krijgt en er graag iets aan wil laten doen. Je kunt ook om gezondheidsredenen een pedicure nodig hebben. De pedicure is geen garantie dat je van je zere voeten af komt. Ik kan je er wel mee helpen of doorverwijzen naar de juiste persoon. Na 17 jaar een salon aan eigen huis, ben ik nu aan de slag gegaan aan de Kerklaan. Bij Fysio Centrum Hoogland werkt een leuk team enthousiaste fysiotherapeuten met wie ik met veel plezier samenwerk.”

Reina Koelewijn, triggerpointcoach en sportmasseur: “Ik ben gelicentieerd triggerpointcoach en sportmasseur en geboren in Hoogland. In november 2009 ben ik voor mezelf begonnen als sportmasseur in Nieuwland. Al snel raakte ik geïnteresseerd in triggerpoints en ondervond ik hoeveel betere resultaten je kunt behalen met deze behandeling. Het ontstaan en de behandeling van (chronische) pijn boeit mij zeer. Ik ben ervan overtuigd dat door kennisuitwisseling met meerdere behandelaars je betere resultaten krijgt. Daarom ben ik blij met de samenwerking bij Fysio Centrum Hoogland. Zo kunnen wij ons onderscheiden van andere (fysio)centra.”

Voor meer informatie of een behandeling kunt u terecht bij www.fysiocentrumhoogland.nl of bel 033-4802477.